Άδειες Λειτουργίας Επαγγελματικών Χώρων

Υπηρεσία Διεκπεραίωσης Άδειας Λειτουργίας

  • Παροχή λύσεων διεκπεραίωσης για την έκδοση της Άδειας Λειτουργίας της νέας σας επιχείρησης, πάντα σε συνεργασία με τους κατάλληλους συνεργάτες μηχανικούς .
  • Αναλαμβάνουμε τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες, την κατάθεση φακέλου και την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών απο μηχανικούς για την αδειοδότηση της επιχείρησής σας.

Προσφερόμενες Υπηρεσίες στις Άδειες Λειτουργίας

Υπηρεσία διεκπεραίωσης για έκδοση της άδειας λειτουργίας για την νέα σας επιχείρηση, με σύνταξη των απαιτούμενων μελετών (πχ πυρασφάλειας – ενεργητικής πυροπροστασίας) και κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών. Πατήστε πάνω στις παρακάτω προσφερόμενες υπηρεσίες για να διαβάσετε περισσότερα ή/και καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες!

Επιλέγοντας τους κατάλληλους συνεργάτες για κάθε απαιτούμενη εργασία, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη υπηρεσία για την έκδοση άδειας λειτουργίας για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Παρέχεται η δυνατότητα διεκπεραίωσης για κάθε απαιτούμενο δικαιολογητικό απαραίτητο στις αντίστοιχες δημόσιες υπηρεσίες για την λειτουργία της επιχείρησής σας.

Το τεχνικό γραφείο μας συνεργάζεται με τα κατάλληλα συνεργεία για πάσης φύσεως εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις ή τεχνικές εργασίες που είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία και αδειοδότηση της επιχείρησής σας.